• Пон - Пет: 08:00 - 16:00 / Саб: 08:00 - 14:00
  • +389 2 6 154 855
  • info@t-makom.com

Контакт

Контакт информации

Бул. Борис Трајковски бб,
1000 Скопје, Р. Македонија
Телефон: +389 2 6 154 855
Мобилен: +389 70 242 306
E-mail: info@t-makom.com

Работно време

Секој работен ден од 08:00 до 16:00
Сабота од 08:00 до 14:00
Недела неработен ден.

Пратете ни порака

Име

Електронска адреса

Порака

|